De lekkerste vleesspecialiteiten en andere suggesties

Bistro Savannah is een smaakvolle plek om te genieten van heerlijk huisbereide gerechten, met oog voor kwaliteit en een uitstekende klantenservice. 

Ontdek hieronder de culinaire thema-avonden, speciale activiteiten en de lekkere, versbereide suggesties. Die worden bepaald door het seizoen en de creativiteit van de chef. Voor de speciale vleesspecialiteiten in Aarschot kan u hier alvast een tafeltje reserveren voor uw lunch of diner.

Vlees en vis

Opteert u liever voor een klassieker? Blader dan zeker even door de menukaart en ontdek al de vleesspecialiteiten, van steak en entrecote over heerlijke spareribs tot een stevige côte à l’os. Maar ook voor een heerlijke portie mosselen, visgerechten en pasta’s bent u bij Bistro Savannah aan het juiste adres. De uitgebreide keuken heeft voor ieder wat wils waardoor elke klant hier van begin tot einde kan genieten van lekker eten.

Contacteer deze bistro snel

Breng zeker een bezoekje aan de fotogalerij en aarzel niet om Bistro Savannah in Aarschot te contacteren voor meer info over de vleesspecialiteiten, de suggesties of de rest van de reeds uitgebreide menukaart. Zo kan u snel een eigen tafeltje reserveren om te genieten van een uitgebreid moment op restaurant. Het professionele team staat met de glimlach voor u klaar.